Προσωπική ιστορία: “Έχω συνδεθεί & πάλι με τον εαυτό μου & τις προσωπικές μου αρχές.”
Photo by Pixabay on pexels.com

Προσωπική ιστορία: “Έχω συνδεθεί & πάλι με τον εαυτό μου & τις προσωπικές μου αρχές.”


Ξεκίνησα ψυχανάλυση πριν δυο χρόνια λόγω γενικευμένης αγχώδους διαταραχής. Είναι ότι καλύτερο έχω κάνει μέχρι σήμερα! Έχω τη δυνατότητα να αναφέρω οτιδήποτε με προβληματίζει & να το αναλύσω σε βάθος.

Στο τέλος, ανακαλύπτω μόνη μου λύσεις & διεξόδους σε θέματα που με απασχολούσαν χρόνια! Όπου κολλάω, με ξεμπλοκάρει η Ψυχαναλύτρια μου. Έχω συνδεθεί & πάλι με τον εαυτό μου & τις προσωπικές μου αρχές. Ό,τι καλύτερο έχω κάνει μέχρι σήμερα.

Από τον/την: Julie


Καλημέρα σας! Έχω κάνει ψυχοθεραπεία για οκτώ χρονια περιπου και ηταν ,είναι και θα είναι απο τα καλυτερα δώρα που έχω κανει στον εαυτό μου και στους ανθρωπους που αγαπώ, ειδικα στα παιδιά μου!

Μεγάλωσα σε ενα τοξικό και ακατάλληλο οικογενειακο περιβαλλον…Απο φοιτήτρια έλεγα να αναζητήσω βοήθεια γιατί έβλεπα το προσωπικό και κοινωνικό αντίκτυπο των προβληματικών σχέσεων με τους γονεις μου… Τελικά ξεκίνησα ψυχοθεραπεία στα 40 μου όταν έβλεπα οτι κοντευα να ξεπεράσω τα όρια προσωπικης μου αντοχής!Ευγνωμονώντας τη ψυχοθεραπευτρια μου για την ανεκτίμητη βοήθεια της έχω να πω οτι το χρωστώ σε μένα, στα παιδιά μου,σε κείνη αλλά και στην ίδια τη ζωή να λέω κάθε μέρα θα τα καταφέρω, θα τα καταφέρουμε παρ’ολες τις δυσκολίες!

Τέλος προσθετω κ συγχωρειστε την μακρά αγόρευσή μου οτι δεν υπήρχε στιγμη δυνατότερη στη ζωή μου όταν είπα: είμαι αδυναμη- θα ξεκινησω ψυχοθεραπεία….Σας ευχαριστώ!Keep safe and strong!

Από τον/την: Α. Π.

ΚοινοποίησηFacebookLinkedIn
Συμμετοχή στη συζήτηση

Archives

Categories