Προσωπική ιστορία: “Ανακάλυψα τόσα πολλά πράγματα για μένα που δεν ήξερα.”
Photo by luizclas on pexels.com

Προσωπική ιστορία: “Ανακάλυψα τόσα πολλά πράγματα για μένα που δεν ήξερα.”


Θα ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου. Ο λόγος που επισκέφθηκα τον ψυχολόγο είναι ότι δεν είχα απάντηση από κανέναν ιατρό (χωρίς να θέλω να θίξω την ιατρική, θεωρώ ότι είναι η επιστήμη που σώζει ζωές), για ένα πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στο δέρμα και με είχε κάνει τόσο χάλια, που έμεινα έγκλειστη για περίπου 6-8 μήνες.

Κάποιοι φίλοι από το φαρμακείο όπου πήγαινα, μου πρότειναν να πάω και σε ψυχολόγο, διότι αυτό που είχα ήταν ψυχοσωματικό, όπως το ονόμασαν οι εναλλακτικές θεραπείες, έτσι λοιπόν επισκέφθηκα μία που μου πρότειναν.Με βοήθησε πάρα πολύ και αρκετά μπορώ να πω…αν και στην αρχή αναρωτιόμουν τι κάνω.
Δεν θα ξεχάσω την μέρα που έφυγα με κλάματα. Ανακάλυψα τόσα πολλά πράγματα για μένα που δεν ήξερα. Πρέπει να μπήκε πολύ βαθιά μέσα μου (όπως λέω εγώ) και είδα πράγματα που δεν πίστευα για μένα…

Όλα αυτά σε συνδυασμό όμως με τις εναλλακτικές θεραπείες που έκανα.
Όταν τελείωσαν οι συνεδρίες (στις οποίες πήγαινα με πρησμένα πόδια,περπατούσα με δυσκολία δηλαδή λόγω του δερματολογικού) και οι εναλλακτικές θεραπείες και άρχισα να γίνομαι καλά, αισθανόμουν πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος, χωρίς να με πτοεί τίποτε, ίσως ο πιο δυνατός!!! Δεν θα το ξεχάσω ποτέ…Όλα αυτά συνέβησαν πριν 7 χρόνια.
Έκτοτε δεν έχω ξαναπάει και κακώς διότι θέλει συνεχόμενη δουλειά ή οπότε το έχουμε περισσότερη ανάγκη.

Από την: Δέσποινα

ΚοινοποίησηFacebookLinkedIn
Συμμετοχή στη συζήτηση

Archives

Categories