Ψtalk: “Μου αρέσει ένα αγόρι. Του αρέσω και εγώ αλλά είναι πολύ εσωστρεφής.”
Αναρτήθηκε από το www.unsplash.com

Ψtalk: “Μου αρέσει ένα αγόρι. Του αρέσω και εγώ αλλά είναι πολύ εσωστρεφής.”

Μου αρέσει ένα αγόρι. Του αρέσω και εγώ αλλά είναι πολύ εσωστρεφής. Είναι μια πολύ περίεργη περίοδος της ζωής του με αρκετά προβλήματα. Ένα από αυτά είναι ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Μου λέει πως δεν θέλει να τον βλέπει έτσι ο κόσμος οπότε έχω να τον δω πολύ καιρό. (Ήδη πριν από το ατύχημα έλειπα για σπουδές και τώρα που γύρισα δεν θέλει να με δει). Γενικά η εσωστρέφειά του είναι κάτι που με ενοχλεί γιατί εγώ είμαι πολύ ομιλητική. Όμως παρόλα αυτά νιώθω μια τεράστια έλξη και μια τεράστια ανάγκη να τον δω, να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω. Προσπαθώ μονίμως να με πίσω πως πρέπει να πάω παρακάτω γιατί όλο αυτό δεν με βγάζει πουθενά αλλά εξακολουθώ να είμαι κολλημένη πάνω του. Του έχω πει αρκετές φορές πως νιώθω αλλά εκείνος δεν μοι μιλάει για τα συναισθήματά του. Προσπαθώ να καταλάβω αν αυτό που με κάνει να κολλάω τόσο πάνω του είναι το γεγονός πως δεν μπορώ να τον έχω και πως βγαίνει σε αδιέξοδο. Αλλά ταυτόχρονα με νευριάζει πολύ το γεγονός ότι δεν μπορώ να τον έχω

Από τον/την: Λίνα


Αγαπητή Λίνα ευχαριστούμε για το μήνυμα σου .

Σύμφωνα με όσα μας γράφεις καταλαβαίνω ότι είσαι αρκετά μπερδεμένη.

Θα σου πρότεινα τα εξής:  αρχικά ,να δώσεις χρόνος το αγόρι που αναφέρεσαι γιατί μάλλον περνάει δύσκολη φάση (μπορεί και εξαιτίας του ατυχήματος που αναφέρεις τον οποίο τον κάνει να φαίνεται απόμακρος).  Θέλει ,λογικά ,και ίδιος χρόνο για να διαχειριστή ενδεχομένως κάποιες πτυχές στη ζωή του . Άφησε τον να σου δείξει ο ίδιος αν υπάρχεις και εσύ σε αυτή ή αν θέλει να υπάρξεις. Επιπλέον το γεγονός ότι μας αναφέρεις ότι έτσι είναι σαν χαρακτήρας ενισχύει το ότι ζητάει χρόνο.

Εν συνεχεία ,σε αυτό το διάστημα θα πρότεινα εσύ να ασχοληθείς με τον εαυτό σου . Να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που θέλεις και τι είναι αυτό που σε γεμίζει. Μπορεί να ανακαλύψεις ότι τελικά αυτό που σε κρατάει σε αυτή την κατάσταση είναι το μυστήριο του αγοριού και αφού το ανακαλύψεις να προχωρήσεις παρακάτω ή , είναι πιθανό, να δεις την κατάσταση από απόσταση και αυτό να σε βοηθήσει.

Τέλος, μας αναφέρεις ότι “σε νευριάζει” το γεγονός ότι δεν μπορείς να τον έχεις, έχεις σκεφτεί μήπως  η κατάσταση είναι θέμα δικού σου εγωισμού ;  ή μήπως είναι πείσμα;

Κλείνοντας ,θα σου πρότεινα να σκεφτείς εσύ τι θέλεις εφόσον βλέπεις ότι ενδεχομένως αυτό δε βγάζει κάπου και ότι σε κρατάει στάσιμη. Εν κατακλείδι, αν όντως το αγόρι ενδιαφέρεται , ακόμα κι αν απομακρυνθείς θα βρει τρόπο να σε κρατήσει .

ΚοινοποίησηFacebookLinkedIn
Συμμετοχή στη συζήτηση

Archives

Categories