Ψtalk: “Θέλω να αποδείξω σε πολλούς που δεν πίστευαν σε εμένα ότι μπορώ να τα καταφέρω.”

Ψtalk: “Θέλω να αποδείξω σε πολλούς που δεν πίστευαν σε εμένα ότι μπορώ να τα καταφέρω.”

Γεια σας αρχικά θα ήθελα να εκφράσω όλα μου τα συναισθήματα και τα προβλήματα επίσης είμαι 22 ετών και ζω στην Αλβανία δεν νιώθω χαρούμενη σχεδίων ποτέ δεν ξέρω γιατί είμαι λυπημένη ο μπαμπάς μου είναι αλκοολικός η μαμά μου τον ανέχεται πολλές φορές εγώ πάλι επόμουνα σε σχολή αλλά δεν κατάφερα να την τελειώσω ακόμα αυτό με στεναχωρεί πολύ δεν μπορώ να το κρύψω η αλήθεια είναι αλλά από την άλλη δεν μπορούσα να κάνω κάτι ποτέ δεν μου άρεσε σαν σχολή .Εγώ βασικά ήθελα να πάω για υποκριτική είναι μεγάλο μου όνειρο να γίνω ηθοποιός η ακόμα και μοντέλο κάτι από τα δυο πάντως αλλά οι γονείς μου δεν μου το επέτρεπαν αυτό με στεναχώριες παρά πολύ και βυθίστηκα στην στεναχώρια κλείστηκα στον εαυτό μου δεν ξέρω τι να κάνω θα το προσπαθήσω πάντως δεν θα το βάλω κάτω τόσο απλά .Όλοι μου λένε να παντρευτώ γιατί είμαι 22 χρόνων μα είναι δυνατών ; Είμαι τόσο νέα μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά εγώ δεν σκέφτομαι τον γάμο σαν ένα επιχείρημα για να με γεμίσει δεν νομίζω ότι έχει να μου προσφέρει κάτι σημαντικό εγώ θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο δεν θέλω γάμους και παραμύθια (κάποτε θα γίνει ναι αλλά μόνο αν το θέλω εγώ πραγματικά με τον κατάλληλο άνθρωπο ) αλλά πρώτα θέλω να δοκιμαστών σε αλλά πράγματα θέλω να τρέξω πίσω από την καριέρα αχ θέλω τόσο πολύ να με καταλάβει κάποιος το έχω τόσο ανάγκη δεν θέλω να κάνω μια ζωή κλειστή θέλω να γίνω ηθοποιός κινηματογράφου να κάνω επιτυχίες θέλω να αποφύγω σε πολλούς που δεν πίστευαν σε εμένα ότι μπορώ να τα καταφέρω ελπίζω να συμφωνεί και κάποιος μαζί μου φιλάκια πολλά

Από τον/την:Ζώζη


Καλησπέρα Ζώζη, σε ευχαριστούμε πολύ για το μοίρασμα της ιστορίας σου.

Αρχικά θέλω να σου πω ότι λυπάμαι πολύ που λες ότι είσαι ενα κορίτσι 22 ετών και δεν νιώθεις σχεδόν ποτέ χαρούμενη. Από αυτά που εξιστορείς στην συνέχεια μπορώ να καταλάβω το γιατί. Ζεις σε ένα σπίτι με έναν γονιό αλκοολικό , το οποίο είναι πολύ δύσκολο κάποιες φορές, και έναν ο οποίος αρνείται ότι κάτι δεν πάει καλά . Επισης σου εχει στερηθεί η επιλογή καριέρας και σπουδών, και επειδή δεν επέλεξες αυτό που κάποιος άλλος επιθυμούσε τώρα σου προτείνουν να παντρευτείς.

Για ένα τόσο νέο κορίτσι με τόσο δημιουργική σκέψη και όνειρα σίγουρα δεν είναι ο γάμος η λύση να σε γεμίσει, εφόσον λες ότι πραγματικά δεν είναι και αυτό που θες αυτήν την στιγμή. Για να είσαι ικανοποιημένη σε ένα γάμο πρέπει όπως λες να γίνει με τον άνθρωπο που θα διαλέξεις και την στιγμή που θα νιώθεις έτοιμη, αφού έχεις κάνει κάποια σημαντικά πράγματα για εσένα πρώτα. Θελω να σου πω ότι σε ακούω και σε καταλαβαίνω απόλυτα, είναι η ώρα σου να ανοίξεις τα φτερά σου ! Να δοκιμάσεις να κάνεις κάτι που σε γεμίζει.

Δεν χρειάζεται να αποδείξεις κάτι σε κανέναν παρά μόνο στον εαυτό σου. Θέλω να αναρωτηθείς κάποια πράγματα πρώτα όμως, όπως:  υπάρχει κάποιος να σε στηρίξει σε αυτές τις σπουδές που θες; Είσαι διατεθειμένη να δουλέψεις για να σπουδάσεις; Να φύγεις από το σπίτι και να πας κάπου αλλού;

Σιγουρα θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σε αποθαρρύνει,  χωρίς αυτές δεν μαθαίνουμε και δεν βιώνουμε την ζωή ! Εύχομαι να ακολουθήσεις το όνειρο σου !

ΚοινοποίησηFacebookLinkedIn
Συμμετοχή στη συζήτηση

Archives

Categories